Serva bilen för att hitta lugnet

Att yoga hjälper dig att hitta ett helt annat lugnt är uppenbart i mångas ögon. Även i våra ögon. Yoga handlar om att lära sig att hantera kroppen, bli smidigare och finna en ro. Detta är bra att använda många gånger i vardagen och många känner att man hittar lugnet att hantera situationer på ett annorlunda sätt än tidigare. Detta mycket tack vare yogan.

Några exempel när man kan utnyttja detta är klassiska exempel som när man tex står i matkön som slingrar sig längre och längre. Här gäller det att utnyttja andningsövningar och hitta en ro. Tanten som står och ska betala hittar inte rätt kort och lyckas hon med det så slår hon in fel kod. Ett klassiskt ögonblick som vi alla varit med om. Kassörskan gör sitt bästa för att hjälpa till, undertiden växer kön. Suckarna börjar höras och tiden tickar samtidigt som man själv står där stressad efter jobbet. Ett perfekt tillfälle att träna på sina andningsövningar.

Hitta lugnet i bilkön

Ett annat tillfället är när man står på en bilverkstad och väntar på att hämta bilen som blivit reparerad för ett ex antal tusenlappar. Ett tips är att beställa egna bildelar från www.bildelar-online.se. Ofta kan man bli frustrerad av dessa höga priser om en del bilverkstäder tar ut. Ofta uppstår det diskussioner med kunderna före och när man kommer fram och ska hämta ut bilen är inte tålamodet det bästa. Här är ytterliggare ett tillfälle att träna på andningen eller att krypa in i sig själv och finna ro. Tänk på att servicerådgivarna också är människor och gör sitt bästa för att du skall få ett gott arbete utfört. Tycker man att priserna är för höga finns det ett knep för att minska kostnaderna. Man lämnar in sin bil på felsökning för att sedan ta del av resultatet. Då kan man beställa sina egna bildelar online och minska kostnaderna rejält.

Inga kommentarer